GEZOCHT: KANDIDATEN

Voor een GRATIS traject

rond het inrichten & stylen van je interieur.

Maak van jouw huis een plek waar zelfzorg,

de natuur en design samen komen.

Ik ben op zoek naar jou die zijn/haar interieur wilt omvormen tot een plek die volledig past bij jouw noden en bij wie je bent.

Ben JIJ diegene die op zoek is naar welke acties of veranderingen er nodig zijn om je interieur in te richten om zo jouw huis, jouw leefplek, tot een plaats te maken waar jij kunt ontstressen en waar jij volledig jezelf kunt zijn?

Herkenbaar?

– Je wilt al zo lang verandering brengen in je interieur maar je bent bang om iets fout te doen en je weet niet waar te beginnen. Wat je wel weet is dat je het deftig wilt aanpakken zodat je voor een tijdje gerust bent qua aanpassingen in je huis.

– Je vind zoveel leuke decoratie ideeën maar je weet niet wat nu eigenlijk bij jouw als persoon past.

– De kinderen hebben het huis verlaten en je wilt nu eindelijk je huis inrichten op basis wat jij nodig hebt, waar jij tot rust komt.

– Je staat voor een nieuw hoofdstuk in je leven (bv. scheiding, nieuwe woning, …) en je zou graag je nieuwe plek inrichten naar een plek waar jij tot rust komt om zo een frisse start te maken in het leven zonder teveel aan prikkels in jouw leefomgeveing.

Hoe leg ik de puzzel?

– Via een mini-cursus krijg je overzicht op wat jij als persoon nodig hebt in jouw vertrouwde leefomgeving.

– Deze mini-cursus bestaat uit 3 modules, 3 onderdelen waar we dieper op in gaan.

– In deze 3 modules staan we stil bij de basis principes om bepaalde ruimtes in te richten.

– Je leert hoeveel een interieur invloed kan hebben op je gezondheid en hoe je hiermee kunt omgaan.

– Via deze mini-cursus neem ik al je twijfels weg zodat je daarna aan de slag kunt gaan.

– Ik werk op basis van de theorie van Biophilic Design. Biophilic Design richt zich op het menselijk verlangen en de behoefte om in contact te zijn met de natuur in ons interieur.

 

Helemaal GRATIS?

– Deze mini-cursus is momenteel gratis, maar zal binnenkort betalend worden.

– Het enige wat ik van jouw vraag is jouw mening over deze mini-cursus, een testimonial. Hoe je deze mini-cursus hebt beleeft, zou je het andere aanraden? …

– Ik zoek een 10-tal kandidaten dus wees er snel bij wil je volledig gratis een waardevolle begeleiding bij het inrichten van je interieur.

Waarom gratis? Dit is een nieuwe mini-cursus die ik heb gemaakt omdat ik gemerkt heb dat men steeds naar afbeeldingen grijpt uit die mooie boekjes maar dat wilt niet zeggen dat je interieur dan afgestemd is op wie jij bent. Aangezien ik in de beginfase van de lancering van deze min-cursus zit en verder wil uitbouwen. Op deze manier kan ik mensen helpen bij het vinden van een interieur dat past bij hun persoonlijkheid, maar ook leren waar ik bepaalde zaken nog kan bijsturen naar de toekomst toe. 

Hoe inschrijven?

Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en ik stuur je alle praktische informatie begin september. We gaan aan de slag vanaf september.

In deze mail zal ik je vertellen hoe we te werk gaan. Welk deel we online doen en welk deel met een huisbezoek (indien gewenst), waar de modules terug te vinden zijn enz…

Dank je wel

Bij deze wil ik alvast héél erg hard bedanken als je meedoet, je weet niet hoe gelukkig je me maakt.

Het enige wat mij dan te doen staat is jou gelukkig maken in jouw huis!

“An empty room is a story waiting to happen, and you are the author”