Realisaties

Laat je inspireren door enkele realisaties

Raamstyliste

Raamdecoratie op maat

Er zijn zoveel mogelijkheden voor het inrichten van verschillende woningen. Elke woning heeft een eigen interieur, een eigen woonstijl en een eigen verhaal. Ik help je daarom graag verder bij het vinden van de juiste raamdecoratie en ik geef je interieuradvies op maat. Met het maatwerk dat ik aanbied, heb ik de perfecte aanvulling voor elk project.

Bij BD home design krijg je dus de gepaste oplossing voor jouw woning. Laat je inspireren door enkele realisaties die doorheen de jaren werden uitgevoerd en kies de gepaste elementen uit voor jouw interieur. Daarna gaan we op zoek wat past en maken we jouw droominterieur werkelijkheid.

Huiscoach

Organiseren & opruimen

Bij elk project gaan we van start met advies op maat voor jouw en voor je woning. We zorgen steeds voor een gepaste oplossing zodat jij optimaal geniet van jouw vernieuwd interieur. Daarnaast maken we ook een voor en een na foto van elk project. Zo blijf je nagenieten van het eindresultaat. 

Ik kreeg reeds de kans om een aantal projecten te realiseren voor enkele klanten. Hierbij voorzag ik telkens de gepaste interieuradvies of opruimtips op maat.

Ik steun en begeleid elke klant doorheen het proces en zorg voor een optimaal resultaat. Bekijk de resultaten van de make-overs en laat je inspireren.

Foto 1: VOOR

Foto 2: NA

Foto 1: VOOR

Foto 2: NA

BD home design voor al jouw projecten

Als interieurstyliste, raamstyliste & sfeerstyliste creëer ik woon-en werkruimtes  volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid. Op wie jij bent en hoe je wilt leven/werken.

Ik help je graag doorheen het hele proces om jouw interieur van je dromen te realiseren.

Contacteer me gerust op het nummer 0479/72 00 11         of via mail  info@bdhomedesign.be

Neem je 1ste stap naar een interieur make-over.

Boek een gratis online gesprek van 30 min. om jouw frustraties in je interieur in kaart te brengen.