fbpx

👉Product in de kijker👈

 Houten horizontale jaloezieën 🤩

Houten horizontale jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie en binnenzonwering. De charme van het hout weet velen te bekoren. Bovendien bestaan er uitgebreide collecties in uiteenlopende kleuren en structuren. Hierdoor wordt hout niet alleen in klassieke interieurs gebruikt. In ons assortiment vindt u namelijk ook zeer moderne lamellen die ook passen in een trendy interieur.

Horizontale jaloezieën in hout bestaan uit lamellen van een tropische houtsoort in combinatie met een stalen bovenbak. Deze wordt echter mooi bekleed met een kooflijst in dezelfde kleur als uw lamellen zodat er geen contrast is tussen de verschillende materialen.

Bij de keuze van de breedte van de lamellen kan u kiezen uit 35 mm, 50 mm of 65 mm.

 

Het grootste voordeel van deze houten horizontale jaloezieën is dat je kunt spelen met het licht.

Je kan precies bepalen hoeveel licht je binnen laat door de lamellen te kantelen. Lichtinval regelen was nog nooit zo gemakkelijk.

Elektrische bediening van houten horizontale jaloezieën is geen overbodige luxe aangezien het gewicht van de lamellen aanzienlijk is. Hierdoor is het manueel optrekken van de lamellen letterlijk en figuurlijk zwaarder. Door te kiezen voor een afstandsbediening met scrollwieletje kan u de lamellen zonder veel moeite precies oriënteren zoals u dat wil.

 

Wil je graag meer informatie over deze houten horizontale jaloezieën, of je wenst graag een adviesgesprek in te plannen, aarzel niet om me te contacteren. 📞

 

Als jouw persoonlijke raamstyliste adviseer, verkoop en plaatsen wij de raamdecoratie die van je huis een échte thuis maakt.

 

Meer informatie via www.raamstyliste.be

Of per mail info@raamstyliste.be

Groetjes Barbara 😉