fbpx

Verticale jaloezieën:

één van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie

Verticale jaloezieën of verticale lamellen zijn niet voor niets razend populair. Al jarenlang doen verticale jaloezieën het goed op kantoor of in een huiselijke omgeving. Maar waarom is dit soort jaloezieën nu zo gewaardeerd? Bovenal is het een zeer functioneel als raamdecoratie. Maar ook zijn verticale jaloezieën elegant door zijn lange uitgestrekte vorm eigentijds door het design. Dankzij de verticale stroken kan lichtinval en afscherming feilloos worden gegarandeerd. 

Elegantie & functionaliteit hand in hand

Het grootste voordeel van verticale jaloezieën is de functionaliteit. Je kunt de lamellen zo oriënteren dat je binnen niet gehinderd wordt, afhankelijk van de lichtintensiteit buiten. Op die manier kan je kiezen voor volledige lichtinval, beperkte lichtinval of volledige privacy. En dat allemaal met één type raamdecoratie, namelijk verticale jaloezieën. Bovendien heeft de keuze van de lamellen een invloed op jouw privacy. Zo zullen zeer transparante jaloezieën niet altijd het gewenste effect bieden indien het buiten donker is. Overdag verhinderen de verticale lamellen dan weer het zicht van buiten naar binnen. Dit zorgt voor extra privacy in jouw woning.

Kies uit een ruim aanbod aan materialen

Een van de bijkomende voordelen van verticale jaloezieën is dat deze verkrijgbaar zijn in een ruim assortiment aan materialen. Voor elk interieur vinden wij de perfecte materialen. Denk maar aan transparante textiellamellen, lichtdoorlatende textiellamellen, maar ook screen lamellen, pvc-lamellen en zelfs aluminium lamellen. Bij BD home design kan het allemaal. Bovendien zijn al deze verticale lamellen verkrijgbaar in verschillende kleuren die jouw interieur compleet maken.

Verticale jaloezieën: kies je voor manuele of elektrische bediening

Bovendien kan je verticale lamellen op maat ook elektrisch bedienen. Dit is een handig alternatief voor het koord-en kettingbediening van de verticale jaloezieën. Deze automatisatie is extra functioneel om de binnenzonwering te regelen in handomdraai. Met één druk op de knop op de schakelaar of afstandsbediening kan je in no-time de gewenste sfeer in jouw woning voorzien. Dit gebruiksgemak is dus een absolute aanrader voor jouw verticale jaloezieën. 

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11