fbpx

Automatisatie van gordijnen: het ultieme gebruiksgemak

Wanneer je kiest voor raamdecoratie, denk je waarschijnlijk spontaan aan een koord-of kettingbediening. Bij BD home design heb je de keuze tussen een standaard bediening of een elektrische bediening van al jouw gordijnen. 

Automatische gordijnen en automatische gordijnrails zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Hierdoor zien we ook een stijging in het aantal bestellingen van elektrisch bediende gordijnen.

 

Elektrisch bediende gordijnen: handig en modern

Al onze elektrisch bediende gordijnen zijn ongeloofelijk handig in gebruik. We kiezen ervoor om de optie aan te bieden voor bijna alle soorten raamdecoratie. Het automatiseren van gordijnen op maat heeft dan ook een tal van voordelen. De levensduur van jouw elektrisch bediende gordijnen is optimaal door een correcte en gelijkmatige bediening. Daarnaast is er in opgetrokken toestand geen koordsysteem of kettingsysteem te zien. Dit draagt natuurlijk bij tot de strakheid en moderne uitstraling uitstraling van je interieur. Als laatste is een elektrische bediening 100% veilig voor jonge kinderen.

Elektrische gordijnen op maat: een eenvoudige bediening

Bedien jouw automatisch rolgordijn of elektrisch vouwgordijn met één druk op de knop. Voor de verschillende raamdecoraties in je woning zijn er ook batterijmotoren beschikbaar. Hierdoor is er geen 220V aansluiting nodig op de plek waar we jouw elektrische gordijnen op maat plaatsen. Bij onze elektrische gordijnen wordt er, indien gewenst, een afstandsbediening bijgeleverd. Daarnaast kun je ervoor kiezen om jouw elektrisch bediende gordijnenvia een app op je telefoon of met je stem via voice control.

Efficiënte en functionele gordijnen op maat

Kies voor comfort en functionaliteit en ga voor een automatisatie van al jouw raamdecoratie op maat. Je bekomt snel de gewenste lichtinval met automatische gordijnen. Daarnaast zorgt het voor een echte meerwaarde in je woning en een moderne look van al je ramen. Bespreek alle mogelijkheden met je persoonlijke raamstyliste. Samen bekijken we de mogelijkheden qua systeem, stijl en vorm. We gaan steeds voor de gepaste oplossing.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11