fbpx

SQUID – zelfklevend transparant textiel

Misschien heb je zelf nog nooit van SQUID gehoord maar Squid is een zelfklevend, transparant textiel dat zeer eenvoudig op elk type raam kan geplaatst worden.

Het is een perfect alternatief voor plastic folie voor je raam.

De grootte en de vorm van het raam is niet van belang.

Squid werkt perfect om overdag de inkijk naar binnen te verminderen. Bovendien is het altijd mogelijk om Squid te combineren met horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, overgordijnen of een andere vorm van raamdecoratie.

 

Squid: stijlvol en eenvoudig

Squid combineer je makkelijk met andere gordijnen om de gepaste look te creëren voor in je interieur. Hiernaast zijn er nog een aantal functionele voordelen verbonden aan het transparant textiel. Zo heb je een oplossing voor de inkijk naar binnen. Jij hebt uiteraard wel een uitkijk naar buiten waardoor je optimaal kan genieten van het dag-en zonlicht. Daarnaast werkt Squid ook zonwerend. Ze houden een groot deel van de zonnewarmte buiten. Als laatste is Squid vochtbestendig waardoor ze bestand zijn tegen extreme luchtvochtigheid. Squid is ideaal als raamdecoratie in je keuken en als raambekleding in je badkamer.

Squid: een esthetisch en moderne look

Squid is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder ook in het zwart. Alleen heeft deze alleen een decoratieve functie. De andere kleuren zorgen voor een moderne look van je raam en zijn UV-bestendig. Ze zijn perfect voor elk type raam. 

BD home design voor de installatie van jouw SQUID

Het transparant textiel wordt in vier eenvoudige stappen op je raam geplaatst. We starten met het reinigen van je raam . Daarna snijden we de Squid op maat. Hierna drukken we de Squid stevig aan. De laatste stap is enkel nog voor jouw weggelegd, namelijk genieten van een moderne en stijlvolle look.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11