fbpx

Rolgordijnen: luxueus en praktisch

Rolgordijnen zijn functioneel en perfect om de inkijk naar binnen te verminderen. Bij ons heb je de keuze tussen rolgordijnen in standaard maten of rolgordijnen op maat. Daarnaast zijn er nog verschillende soorten verkrijgbaar zoals verduisterende rolgordijnen met of zonder zijgeleiding, verduisterende duo rolgordijnen en rolgordijnen met elektrische bediening. Rolgordijnen zijn daarnaast ideaal voor een maximale lichtinval of  voor een goede verduisteringvan je ruimte.

Een eigentijdse manier van het aankleden van je interieur

Bij rolgordijnen op maat bekijken we eerst de ruimte waar ze moeten hangen. Dit bepaalt vaak de functie van de raamdecorartie. Wanneer je een rolgordijn op maat plaatst in een woonkamer, dan zal dit vaak decoratief zijn. Hiervoor raden we transparante of lichtdoorlatende rolgordijnen aan. In slaapkamers kan je kiezen voor een verduisterings-rolgordijn voor een goede nachtrust. Daarnaast kunnen we al onze rolgordijnen combineren met overgordijnen voor een warmere uitstraling. Bij BD home design heb je de keuze tussen rolgordijnen op maat, duo-rolgordijnen op maat en verduisterende rolgordijnen op maat. Zo vind je zeker het rolgordijn dat past in je interieur.

Efficiënte en functionele rolgordijnen

Naast het maatwerk is de functionaliteit van een rolgordijn enorm belangrijk. Onze rolgordijnen bestaan uit een metalen oprolbuis waarop het gordijndoek oprolt. Er zijn verschillende bevestigingsmechanismen voor de oprolbuis beschikbaar. Daarnaast heb je de keuze tussen kunststof steunen of metalen steunen. Indien gewenst kunnen de rolgordijnen op maat voorzien worden van een cassette. Als afwerking kan je kiezen uit verschillende soorten onderlatten zodat het rolgordijn naadloos aansluit bij de stijl van je interieur. Er is een standaard kettingbediening bij alle rolgordijnen, maar je kan altijd kiezen voor automatische rolgordijnen.

Elektrisch rolgordijn: een moderne look

Verander de uitstraling van je ruimte met elektrisch bediende rolgordijnen. Met een handige bediening via één druk op de knop krijg je de gewenste lichtinval. De automatisatie van je rolgordijn zorgt voor een echte meerwaarde in je huis en een moderne look. Al onze elektrische rolgordijnen zijn verkrijgbaar met een batterijmotor en een aansluiting op 220V. 

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11