Vind jouw ideale raamdecoratie

Raamdecoratie: het perfecte accessoire voor je raam

De zoektocht naar de ideale raamdecoratie is een hele uitdaging. Je wilt dat de raamdecoratie op maat voldoet aan verschillende eisen zoals de juiste kleur, stof en model.

De gekozen raamdecoratie moet vooral passen bij jouw interieur. Samen gaan we op zoek naar raamdecoratie voor je keuken, raamdecoratie voor in je slaapkamer en raamdecoratie voor in je woonkamer.

Kortom bij BD home design krijg je raamdecoratie advies en raamdecoratie op maat.

 

Verschillende soorten raamdecoratie

Voor elk interieur raamdecoratie op maat

Je hebt de keuze tussen verschillende soorten raamdecoratie. We hebben voor ieder wat wils, van horizontale jaloezieën tot verticale jaloezieën. Ga voor vouwgordijnen voor een luxueuze afwerking of rolgordijnen voor een eigentijdse look.

Kies voor paneelgordijnen voor een oase van rust of voor Squid als alternatief voor plastic raamfolies. Bij ons kan je al jouw gordijnen op maat laten maken. Zo garanderen we je op een hoogwaardige afwerking van je raamdecoratie.

Raamdecoratie kiezen?

Zoek je hulp bij het kiezen van jouw ideale raamdecoratie?

In 5 stappen naar jouw ideale raamdecoratie

Download volgende gids gratis:

Hoe kies je jouw ideale raamdecoratie?

Raamdecoratie? Is dat écht belangrijk?

Daar kan ik héél gemakkelijk op antwoorden nl. volmondig JA!

Raamdecoratie is zoveel meer dan een funtioneel product om de zon te weren.

Waar dien je rekening mee te houden bij het kiezen van jouw ideale raamdecoratie?

Ieder raam verdient de juiste raambekleding. Het maakt of kraakt je interieur, dus toch wel belangrijk om hierbij stil te staan wanneer je gaat bouwen of verbouwen. 

Ontdek bij welke zaken je toch wel moet stil staan voor je nieuwe raamdecoratie gaat kiezen.

Hallo, ik ben barbara

jouw persoonlijke raamstyliste & huiscoach

 

Advies aan huis met jouw persoonlijke raamstyliste

Er bestaat een grote keuze van verschillende soorten raamdecoratie en zonwering. Ik help je graag bij het maken van deze keuze. Ik geef je advies op maat bij jou thuis.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek krijg je advies aan huis. De sessie duurt gemiddeld 1,5 uur, afhankelijk van het aantal ruimtes in je woning. Ik word als het ware jouw persoonlijke interieurstyliste.

We bespreken samen alle mogelijkheden voor jouw raamdecoratie op maat. We bekijken verschillende stalen en tools om een duidelijk beeld te krijgen van het eindresultaat. Na het huisbezoek ontvang je een offerte op maat met de verschillende mogelijkheden. Wanneer je akkoord gaat, zal onze eigen plaatsingsdienst jouw gekozen raambekleding plaatsen met oog voor detail.

BD home design voor al jouw raamdecoratie op maat

Ik help je graag verder om jouw droominterieur te realiseren. Als raamstyliste wil ik je helpen bij de laatste details nl. jouw ideale raamdecoratie om een thuis te creëren waar je tot rust komt en waar je kunt genieten van het leven.

Contacteer me gerust bij vragen over raamdecoratie of interieuradvies aan huis.

Een persoonlijk adviesgesprek kost 80,00€ incl. BTW. Bij de betaling van dit bedrag ontvang je een waardebon. Na de bevestiging van je offerte op maat, pas je de waardebon als korting toe op het totaalbedrag.

Wacht niet langer en boek een adviesgesprek om jouw droominterieur te bekomen.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign

0479/72 00 11