fbpx

Vind jouw ideale raamdecoratie

Raamdecoratie: het perfecte accessoire voor je raam

De zoektocht naar de ideale raamdecoratie is een hele uitdaging. Je wilt dat de raamdecoratie op maat voldoet aan verschillende eisen zoals de juiste kleur, stof en model.

De gekozen raamdecoratie moet vooral passen bij jouw interieur. Samen gaan we op zoek naar raamdecoratie voor je keuken, raamdecoratie voor in je slaapkamer en raamdecoratie voor in je woonkamer.

Kortom bij BD home design krijg je raamdecoratie advies en raamdecoratie op maat.

 

Verschillende soorten raamdecoratie

Onze werkmethode

√  Met een auto vol stalen kom ik tot bij je thuis. Tijdens het adviesgesprek krijg je een advies op maat. De sessie duurt gemiddeld 1,5 uur, afhankelijk van het aantal ruimtes in je woning. We luisteren aandachtig naar uw ideeën en stijlvoorkeuren, wat de basis vormt voor ons werk.

√  Na het consult ontvang je een offerte op maat op basis wat er besproken is tijdens het huisbezoek.

√  Met oog voor detail zal jouw gekozen raambekleding geplaatst worden door onze eigen plaatsingsdienst

√  Na de installatie volgen we het project op om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Onze klantenservice staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te verzorgen.

 

Gratis persoonlijk advies

Bij BD home design begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste raamdecoratie te kiezen voor je woning. Daarom bieden we een unieke service: 1,5 uur gratis advies aan huis met de nodige stalen raamdecoratie.

Ikzelf kom graag persoonlijk bij je langs, op een tijdstip dat je het beste uitkomt. Tijdens het huisbezoek analyseren we de ruimte grondig, rekening houdend met jouw stijlvoorkeuren en behoeften.

Wat dit advies aan huis zo waardevol maakt, is dat we onze uitgebreide selectie stalen natuurlijke en andere raamdecoratie meebrengen naar jouw woning. Zo kun je de texturen, kleuren en materialen van de raambekleding aanraken en vergelijken in jouw eigen ruimte, waardoor je een nauwkeurig beeld krijgt van hoe de raamdecoratie eruit zal zien en aanvoelen. 

Plan jouw gratis advies

Onze gratis advies aan huis met onze verschillende collecties incl. onze natuurlijke stoffen collectie werkt zodanig dat het maken van keuzes in de wereld van de raamdecoratie jouw makkelijker te maken en ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen de juiste keuzes maakt voor je huis, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan milieubewustzijn.

Ik werk graag met je samen om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen die perfect passen bij je levenstijl en interieur.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen om jouw ideale (natuurlijke) raamdecoratie te vinden en jouw woning te transformeren. Klik op de onderstaande knop om jouw gratis adviesgesprek te plannen en te ontdekken hoe onze raambekleding kan verrijken.

Tot snel!

Ontvang onze nieuwsbrief

Download onze inspiratiegids
Vraag gratis stalen aan voor je project
Boek jouw gratis advies aan huis
Interesse in een partnership?
Interieuradvies feelunique@home

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11