fbpx

Paneelgordijnen:

Ga voor een strakke uitstraling

Paneelgordijnen ofwel Japanse panelen brengen een oase van rust in je interieur.

Ze zijn ideaal voor zeer brede ramen en zorgen voor een optimale lichtinval. Een paneelgordijn splitst de volledige breedte van het raam. Zo ontstaat er geen invloed op het hanggedrag van het textiel en hangen de gordijnen mooi door. Je verkrijgt hierdoor gordijnen zonder plooi.

Paneelgordijnen op maat zijn daarnaast perfect als raambekleding in je woonkamer of in je keuken.

Paneelgordijnen voor een eigentijdse raamdecoratie

Paneelgordijnen op maat bestaan uit verticale vlakken, bevestigd op meerdere railsporen. Zo verschuif je ze makkelijk achter elkaar langs het raam. Om de gewenste lichtinval te verkrijgen, kies je dus zelf hoe je de panelen voor het raam verdeeld. Paneelgordijnen op maat worden gemaakt in de gewenste breedte en geplaatst voor het raam.

Al onze stoffen zijn speciaal geselecteerd waardoor ze strak naar beneden vallen. Deze stoffen zorgen voor een strakke en eigentijdse look van je raamdecoratie

Paneelgordijnen op maat: een klassevolle bekleding van je raam 

Bij BD home design hebben we voor ieder wat wils, van lichtdoorlatende tot verduisterende paneelgordijnen. Onze paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Een uitgebreide collectie stoffen is beschikbaar.

Toch kiest de meerderheid van onze klanten voor een transparant paneelgordijn voor een maximale lichtinval. De afwerking van onze paneelgordijnen op maat gebeurt telkens met een zachte stof met afgeboorde zijkanten. Zo creëren we een chique en klassevolle uitstraling.

Bediening paneelgordijnen: manueel of elektrisch

Er zijn verschillende bedieningen mogelijk voor al jouw verduisterende en lichtdoorlatende paneelgordijnen. Je kan kiezen voor een standaard handgreep tot een trekstang. Ook een geautomatiseerd paneelgordijn is mogelijk. Voor deze automatisatie kunnen we beroep doen op een elektrische bediening met afstandsbediening. Zo schuif je de panelen mooi achter elkaar open en dicht met één druk op de knop.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11