fbpx

Vouwgordijnen:

voor een sfeervol interieur

Vouwgordijnen zijn ideaal voor een hoogwaardige afwerking van je ramen. Ga je voor een romantisch, klassiek of strak interieur? Met vouwgordijnen kan het allemaal. Door de mooie texturen van de gordijnstoffen verkrijg je een luxueuze uitstraling van je raam.

We hebben voor elke klant wat wils, van een optreksysteem voor vouwgordijnen tot elektrische vouwgordijnen, van verduisterende vouwgordijnen tot lichtdoorlatende vouwgordijnen. Samen gaan we op zoek naar de juiste raamdecoratie en zorgen we voor een perfecte match tussen vouwgordijn en raam.

Vouwgordijnen: een mooie afwerking van je raam

Een vouwgordijn bestaat uit een metalen bovenprofiel waarin het optreksysteem ingewerkt zit. Het optrekken kan makkelijk door een koordsysteem aan je vouwgordijn. Door middel van een velcro wordt de gordijnstof bevestigd aan dit profiel. De baleinen zitten mooi in het gordijnstof verwerkt. Ze zorgen ervoor dat je vouwgordijnen op maat altijd mooi vouwen, zonder plooien. Zo bekom je met een eenvoudig vouwgordijn een luxueuze en elegante uitstraling. 

Verder zijn vouwgordijnen samen met overgordijnen de perfecte combinatie voor een mooie en warme afwerking van je raam.

Afwerking vouwgordijnen op maat

Net zoals bij de gordijnen op maat is er een ruim assortiment aan stoffen beschikbaar voor onze vouwgordijnen op maat. Zo werken wij jouw vouwgordijnen af met een hoogwaardige kwaliteit. Hierbij heb je de keuze tussen een lichtdoorlatend of een verduisterend vouwgordijn. Daarnaast raden we steeds aan om de vouwgordijnen te voorzien van een gepaste voering. Zo bescherm je de delicate stoffen optimaal tegen zonlicht en gaan je vouwgordijnen op maat langer mee. We stemmen de kleur van de voering altijd af op de kleur van de stof van je vouwgordijn. Hierdoor creëren we een eye-catcher voor elk interieur.

Elektrische bediening vouwgordijnen: makkelijk en efficiënt

Naast het koordsysteem van vouwgordijnen, bieden we ook een elektrische bediening aan voor je vouwgordijnen op maat. Een elektrisch vouwgordijn is zeker geen overbodige luxe. Je kan jouw transparante, lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen bedienen met één druk op de knop. Zo bekom je snel en efficiënt de gewenste lichtinval met elk elektrisch vouwgordijn. Met een automatisatie van jouw vouwgordijnen op maat zorg je voor een optimaal gemak. Wacht niet langer en kies voor luxueuze en elegante vouwgordijnen in je interieur.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11