fbpx

Horizontale jaloezieën:

Laat je interieur stralen

HOUTEN horizontale jaloezieën, ofwel horizontale lamellen genoemd, zijn een populaire vorm van binnenzonwering. Een handig systeem, een mooie en frisse look. De charme van het hout weet velen te bekoren.

Met horizontale jaloezieën kun je regelen hoeveel licht je precies in een ruimte binnen laat.

Er bestaan uitgebreide collecties horizontale jaloezieën op maat in diverse kleuren en structuren, bij ons vind je dan ook horizontale jaloezieën die ieder interieur doet stralen.

Hierdoor wordt hout niet alleen in klassieke interieurs gebruikt. In ons assortiment vindt u namelijk ook zeer moderne lamellen die passen in een trendy interieur.

Bovendien is tegenwoordig alles mogelijk, mix & match met verschillende interieur stijlen en wij zorgen voor een fantastisch resultaat.

Ontdek de kunst van het spelen met licht

Houten jaloezieën of houten horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes nl. 35mm, 50mm en 65mm.

In beperkte collecties zijn de horizontale lamellen op maat ook verkrijgbaar in andere afmetingen zoals 27mm & 70mm.

De houten horizontale lamellen bestaan uit tropische houtsoorten in combinatie met een stalen bovenbak. Ze worden mooi bekleed met een kooflijst in dezelfde kleur als jouw horizontale lamellen zodat er geen contrast is tussen de verschillende materialen.

 

Aluminium jaloezieën: Tijdloos en modern

Aluminium jaloezieën, ook wel aluminium lamellen genoemd zijn tijdloos en modern. Ja hoor, dat lees je goed, horizontale aluminium jaloezieën op maat passen in nagenoeg ieder interieur door de horizontale strakke lijnen.

Horizontale aluminium jaloezieën bestaan uit aluminium lamellen en een stalen bovenbak.

De aluminium lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes zoals 16mm, 25mm, 35mm en 50mm.

Bovendien verzekeren deze duurzame materialen je van een product met een lange levensduur.

Elektrische horizontale jaloezieën: voor een heerlijk gebruiksgemak

Elektrische horizontale jaloezieën zijn een absolute aanrader. Er bestaan immers afstandsbedieningen waarmee je de elektrische horizontale lamellen precies kunt oriënteren via een scrollwieltje. Bovendien is een automatisatie van je horizontale lamellen een gebruiksgemak dat zeker niet onderschat mag worden.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11