fbpx

Gordijnen op maat:

stijlvol je raam bekleden

Een gordijn dat mooi past in je interieur is een echte zoektocht. Gordijnen op maat zorgen voor die extra touch. Samen gaan we op zoek naar de perfecte stof, kleur en stijl voor je doorzichtige en verduisterende gordijnen.

Door ons uitgebreid aanbod aan raamdecoratie,vind je zeker de gordijnen die passen in je interieur.

In-between en verduisterende gordijnen

We kunnen je helpen bij de juiste keuze van je in-between gordijnen en overgordijnen. Zowel doorzichtige als overgordijnen kan je op maat laten maken. Een transparant of in-between gordijn wordt meestal geplaatst om de inkijk naar binnen te verminderen. Overgordijnen kunnen volledig verduisterend op maat gemaakt worden. Deze verduisterende gordijnen heb je een ideale nachtrust of een frisse kamer in de zomer. De meeste stoffen zijn kamerhoog, dit wil zeggen dat de gordijnen op maat met weinig tot bijna geen naden gemaakt worden. Deze kamerhoge gordijnen hebben een breedte van 280cm en 300cm. 

Afwerking gordijnen op maat

Er zijn verschillende afwerkingen van je gordijnen mogelijk. Je kiest tussen verschillende vormen van plooien tot ringen. Daarnaast heb je de keuze tussen 1 pand of 2 gelijke of ongelijke panden. Al jouw gordijnen op maat kunnen we afwerken met of zonder voering. We raden steeds een verduisterende voering aan voor een slaapkamer zodat de ruimte goed verduisterend kan worden. Hier zijn ook verschillende opties mogelijk. Zo stemmen we de kleur van de voering perfect af op de kleur van de stof van je gordijnen. 

Verder hebben we een groot assortiment aan rails en roedes voor je gordijnen op maat. Samen zoeken we de beste oplossing qua stof, kleur en kijken we wat praktisch mogelijk is om je gordijnen op maat te laten maken. Voor elk interieur vinden wij de gepaste gordijnen op maat.

Elektrisch bediende gordijnen: een optimaal gebruiksgemak

Alle gordijnen worden standaard manueel bediend. Toch worden elektrisch bediende gordijnen met een elektrisch gordijnrail steeds populairder. We zien de laatste tijd een stijging in het aantal bestellingen van elektrische raamdecoratie. Je hebt een ultiem gebruiksgemak bij een automatisatie van jouw gordijnen op maat. Voor dit type van gordijnen werken we samen met ervaren  specialisten en leveranciers. Zo verkrijg je al jouw gordijnen van hoogwaardige kwaliteit in je interieur. 

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11