fbpx

Project praktijk te Bonheiden

Ontdek hoe dit project tot stand kwam.

Bij BD home design zijn we verheugd om onze recente realisatie in de kinesistpraktijk te Bonheiden te presenteren, in nauwe samenwerking met de getalenteerde binnenhuisarchitect Anneke Crauwels.

Ons doel was om een sfeer van warmte en gezelligheid te creëren, een ‘cosy’ gevoel dat perfect past bij ontspannende yoga- of pilateslessen en tegelijkertijd een rustige ambiance biedt voor behandelingen bij de kinesist.

Onze zorgvuldig geselecteerde gordijnen in warme tinten dragen bij aan het creëren van een uitnodigende en comfortabele atmosfeer, waardoor de ruimte geschikt is voor zowel therapeutische behandelingen als ontspannende activiteiten.

Het ontwerp is niet alleen esthetisch maar ook functioneel. De gordijnen zijn zo geplaatst dat ze privacy bieden waar nodig en tegelijkertijd natuurlijk licht toelaten om een heldere en positieve omgeving te behouden.

Ben jij ook op zoek naar een transformatie?

Wij staan voor je klaar als getalenteerde ontwerpers en vakmensen om je te helpen bij het realiseren van de woning waarvan je altijd al gedroomds hebt. We begrijpen dat jouw huis een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl moet zijn, en we nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

We geloven dat een transformatie in je woning niet alleen de fysieke omgeving beïnvloedt, maar ook je gemoedstoestand en levenskwaliteit. Wij helpen je bij het creëren van een ruimte waarin je je echt thuis voelt.

Neem vandaag nog contact met ons op om je project te bespreken en te ontdekken hoe we samen een positieve transformatie in je woning kunnen realiseren. Jouw droomhuis in handbereik.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign

0479/72 00 11