fbpx

Project te Kapellen

Ontdek hoe dit project tot stand kwam.

De horizontale jaloezieën en overgordijnen zijn zorgvuldig gekozen om warmte en gezelligheid toe te voegen aan elke kamer. De kleuren en texturen zijn afgestemd op een huiselijke sfeer, waardoor elke ruimte uitnodigend en comfortabel aanvoelt.

Naast het esthetische aspect hebben we de functionaliteit niet uit het oog verloren. De horizontale jaloezieën bieden maximale controle over de lichtinval en privacy, terwijl de overgordijnen een extra laag van stijl en isolatie toevoegen.

De dressing is omgetoverd tot een chique en functionele ruimte met een combinatie van SQUID, die een subtiele privacy biedt terwijl natuurlijk licht behouden blijft, en verduisterende vouwgordijnen die perfect zijn voor momenten van totale duisternis en privacy.

Ontdek hoe onze jaloezieën en gordijnen niet alleen de ruimte transformeren, maar ook de manier waarop je thuis leeft. Maak vandaag nog je afspraak voor een gratis adviesgesprek.

 

Ben jij ook op zoek naar een transformatie?

Wij staan voor je klaar als getalenteerde ontwerpers en vakmensen om je te helpen bij het realiseren van de woning waarvan je altijd al gedroomds hebt. We begrijpen dat jouw huis een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl moet zijn, en we nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

We geloven dat een transformatie in je woning niet alleen de fysieke omgeving beïnvloedt, maar ook je gemoedstoestand en levenskwaliteit. Wij helpen je bij het creëren van een ruimte waarin je je echt thuis voelt.

Neem vandaag nog contact met ons op om je project te bespreken en te ontdekken hoe we samen een positieve transformatie in je woning kunnen realiseren. Jouw droomhuis in handbereik.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign

0479/72 00 11