fbpx

Project te Puurs

Ontdek hoe dit project tot stand kwam.

In Puurs hebben we een bijzonder project afgerond waar we met veel zorg en toewijding een huis hebben voorzien van verfijnde raamdecoratie. Na jaren van onbedekte ramen werd het eindelijk tijd om de esthetiek van het interieur te verrijken en de functionele voordelen van raamdecoratie te omarmen.

De keuze voor houten horizontale jaloezieën voegt een natuurlijk element toe aan elke ruimte. De warme tinten van het hout brengen niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden ook de mogelijkheid om de lichtinval subtiel te regelen.

De rolgordijnen met batterijmotor brengen een modern tintje aan dit traditionele materiaal. Met slechts een druk op de knop wordt het openen en sluiten van de gordijnen een moeiteloze ervaring. Het slimme systeem zorgt niet alleen voor gemak, maar draagt ook bij aan een gestroomlijnd en eigentijds interieur

Wij nodigen je uit om zelf de impact van deze raamdecoratie in Puurs te ervaren. Neem gerust contact met ons op voor meer details of om een persoonlijke afspraak te maken.

Ben jij ook op zoek naar een transformatie?

Wij staan voor je klaar als getalenteerde ontwerpers en vakmensen om je te helpen bij het realiseren van de woning waarvan je altijd al gedroomd hebt. We begrijpen dat jouw huis een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl moet zijn, en we nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

We geloven dat een transformatie in je woning niet alleen de fysieke omgeving beïnvloedt, maar ook je gemoedstoestand en levenskwaliteit. Wij helpen je bij het creëren van een ruimte waarin je je echt thuis voelt.

Neem vandaag nog contact met ons op om je project te bespreken en te ontdekken hoe we samen een positieve transformatie in je woning kunnen realiseren. Jouw droomhuis in handbereik.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign

0479/72 00 11