fbpx

Alle voordelen per type raamdecoratie voor jou op een rijtje

Heb jij al een idee welk type raamdecoratie perfect is voor jouw ramen of helemaal niet? Ik help je graag verder bij je keuze door alle voordelen van onze raamdecoratie op een rijtje te zetten. Zo krijg je een beter beeld van de gepaste raambekleding voor jouw interieur.

Gordijnen

Gordijnen zijn in het algemeen heel veelzijdig en geven een ruimte sfeer en warmte. Het grootste voordeel van gordijnen is dat je ze kan combineren met andere soorten raamdecoratie. Zo kan je gordijnen op maat combineren met overgordijnen voor meer verduistering. We hebben een ruime keuze aan materialen en kleuren waardoor je gegarandeerd de gepaste gordijnen vindt voor jouw interieur. Daarnaast maken we de nieuwe raamdecoratie volledig op maat waardoor je garantie hebt op een mooi eindresultaat.

Verticale jaloezieën

Bij BD Home Design hebben we zowel horizontale als verticale jaloezieën. Met verticale jaloezieën bepaal je zelf de gewenste lichtinval door de lamellen te oriënteren. Verder heb je de perfecte oplossing voor meer privacy. Onze verticale PVC lamellen zijn gemaakt van kunststof waardoor ze vochtbestendig zijn. Zo kunnen ze perfect geplaatst worden in een keuken of een badkamer. Daarnaast kan je kiezen voor maatwerk en een kleur dat past in je interieur.

Houten horizontale jaloezieën

Houten horizontale jaloezieën zijn enorm charmant en zorgen voor een frisse look. We hebben verschillende productopties waardoor jij de gordijnen volledig kan stylen naar je eigen smaak. We hebben lamelbreedtes van 35mm, 50mm en 65mm. Wanneer je gaat voor 65mm verhoog je de hoeveelheid lichtinval en kan je optimaal genieten van dag- en zonlicht. Doordat de lamellen dakpansgewijs over elkaar heen vallen is er ook een verminderde inkijk.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven je ramen meteen een chique uitstraling. We werken steeds met kwaliteitsvolle materialen waardoor we jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Daarnaast heb je keuze tussen verschillende gordijnstoffen en bedieningen. Zo kan je het vouwgordijn volledig op maat laten maken en zorg je ervoor dat het perfect past in je woning.

Rolgordijnen – Duo Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben tal van voordelen. Ze zijn enorm praktisch door een eenvoudige bediening. Ze passen gegarandeerd in ieder interieur en ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kan je ze combineren met andere types van raamdecoratie voor meer verduistering. Daarnaast is een verduisteringsrolgordijn ook een optie voor minder lichtinval. Voor rolgordijnen heb je ook steeds de keuze om ze op maat te laten maken.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen kan je overal laten plaatsen van je woonkamer tot je slaapkamer. Ze zijn daarnaast ideaal voor brede ramen en hebben een moderne, luxueuze uitstraling. Onze paneelgordijnen kan je steeds op maat laten maken met een transparante of verduisterende stof. Verder bekom je snel de gewenste lichtinval door een eenvoudig railsysteem. Daarbovenop kan je paneelgordijnen gebruiken als scheidingswand in huis.

Squid

Squid is perfect om zonnewarmte buiten te houden door een zonwerend karakter. Het textiel is bestand tegen een hoge zonne-intensiteit en luchtvochtigheid. Daarnaast is squid een ademend textiel waardoor het compatibel is met hoogrendementsglas. Squid is letterlijk geschikt voor elk raamtype.

Heb je jouw keuze in raamdecoratie kunnen maken?

Contacteer me dan voor meer informatie op het nummer 0479/72 00 11 of via mail op info@bdhomedesign.be.

Ik help je graag om je droominterieur te verwezenlijken!