fbpx

Interieurstyling

Feelunique@home

Welkom bij Feelunique @ home, waar Biophilic Design tot leven komt en de natuur naadloos wordt geïntegreerd in jouw interieur. Als gepassioneerde Biophilic Interior Designer heb ik één belangrijke missie nl. het herstellen van de verbinding tussen mensen en de natuur in hun woning.

Creëer een plek waar natuur en welzijn samenkomen

 

Jij verdient een ‘feel unique’ interieur!

Welkom bij Feelunique@home Interieurs, waar we streven naar het creëren van een betoverende plek waar natuur en welzijn harmonieus samenkomen. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het ontwerpen van interieurs die niet alleen visueel adembenemend zijn, maar ook een kalmerende toevluchtsoord bieden voor de ziel.

Bij Feelunique@home Interieurs nodigen we je uit om de kracht van natuur en welzijn te omarmen, en een ruimte te ontdekken waarin deze twee essentiële elementen op een unieke manier samensmelten. Welkom in een wereld waar jouw interieur een toevluchtsoord wordt, een plek waar natuurlijke pracht en welzijn samenkomen in perfecte harmonie.

“There is no better designer than Nature”

Alexander McQueen

De principes van Biophilic Design

Als Biophilic Interior Designer streef ik ernaar om harmonie te creëren tussen de natuurlijke wereld en jouw interieur, met als resultaat omgevingen die niet alleen mooi zijn, maar ook de gezondheid en het welzijn van de bewoners bevorderen.

Ontdek de schoonheid van biophilic design en laat je inspireren door de verbinding tussen mens en natuur. Bij Feelunique@home  geloven we dat een evenwichtige relatie met de natuurlijke omgeving essentieel is voor het creëren van ruimtes die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand en productiviteit.

Biophilic Design gaat véél verder dan planten alleen!

Biophilic Design draait om het creëren van een organische en harmonieuze relatie tussen mensen en hun omgeving. Het gaat om het begrijpen van de diepere connectie die we hebben met de natuur en het vertalen van die connectie in zorgvuldig ontworpen ruimtes. Hier bij Feelunique@home gaan we verder dan de oppervlakte, waarbij we de rijkdom van natuurlijke elementen integreren in elk aspect van ons ontwerp.

Biophilic Design richt zich op het menselijk verlangen en de behoefte om in contact te zijn met de natuur. Biophilic Design is gebaseerd op 14 principes waardoor je meer verbinding kunt maken met de natuur in jouw interieur. Deze principes hebben alleen maar voordelen voor jouw gezondheid.

Over mij

Ik geloof in de kracht van Biophilic Design als een bron van inspiratie en welzijn. Mijn missie is om de natuur naar binnen te brengen en ruimtes te transformeren tot oases van rust en harmonie. Als Biophilic Interior Designer streef ik ernaar om een diepe connectie tussen mensen en hun omgeving te creëren, met aandacht voor duurzaamheid en gezondheid.

In elk project geef ik vooral aandacht aan het het integreren van natuurlijke elementen, waarbij we zorgvuldig geselecteerde materialen, planten en verlichting combineren om een evenwichtige en verkwikkende atmosfeer te creëren. Ontdek hoe ik met mijn expertise in Biophilic Design jouw leef- of werkomgeving kan transformeren in een plek waar je je echt thuis voelt.

Herkenbaar voor jou?

* Je voelt je niet helemaal gelukkig of comfortabel in je huis of werkruimte, maar je weet niet waarom?

* Je wilt een gezondere leefomgeving creëeren door je meer te connecteren met de natuur?

* Dat je keuzes kunt maken die in je interieur en bij jezelf passen?

* Beeld jezelf eens in dat je huis past bij jouw unieke zelf…

* Je denkt aan renoveren, maar je weet niet hoe te beginnen binnen je budget?

* Je krijgt binnenkort de sleutel van je nieuwe woning en je wilt een frisse start met je interieur dat past bij jouw persoonlijkheid en die van je gezin?

* Je bent op zoek om te werken met duurzame en ecologische materialen in je interieur?

 

Ontdek mijn aanbod

Biophilic Design consultancy

Ontvang advies dat zich richt op het integreren van natuurlijke elementen en de principes van Biophilic Design in het ontwerpen van jouw interieur.

Het doel is om een evenwichtige, gezonde en inspirerende omgeving te ontwerpen die harmonieus samensmelten met de natuurlijke wereld.

!!! Onze online cursus over Biophilic Design is momenteel in ontwikkeling en we kunnen niet wachten om deze met je te delen. Wil je als eerste toegang krijgen tot deze boeiende cursus en profiteren van exclusieve voordelen?

Zet jezelf op onze wachtlijst !!!

Zelf aan de slag met Biophilic Design

Ontdek de wereld van biophilic design en ga zelf aan de slag met onze online cursus. Leer de essentiële principes van biophilic design begrijpen en ontwikkel de vaardigheden om natuurlijke elementen in je eigen leef- of werkomgeving te integreren.

Onze cursus biedt een diepgaand inzicht in biophilic designconcepten, praktische toepassingen en creatieve ideeën om de band tussen mens en natuur te versterken.

Of je nu een liefhebber van interieurontwerp bent of een professional die zijn kennis wil uitbreiden, deze cursus biedt een boeiende en toegankelijke manier om biophilic design in jouw leven te brengen.

Begin vandaag nog met het creëren van ruimtes die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan welzijn en inspiratie.”

Starten met gratis video’s

Je ziet zoveel leuke en mooie interieurideeën, online, in magazines, op tv, … en je droomt er stiekem van om zelf ook zo een droominterieur te realiseren?

Ik kan je reeds op weg helpen met enkele video’s met tal van tips om je interieur aan te pakken.

“A home should tell a story of you are
and be a collection of what you love”

Nate Burkus

Partner in BIOPHILIC DESIGN

Nuria Munoz

Founder of Habitarmonia

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@feeluniqueathome.be

0479/72 00 11