fbpx

Als interieurarchitect op zoek naar een partner in raamdecoratie?

Op het gebied van interieurprojecten kun je als professional steeds beroep doen op ons als betrouwbare partner in raamdecoratie.

Curtains, they gives the finishing touch in a room, think of them as the lipstick of decorating a room.

Hoe kan ik je helpen?

Wij bieden professionele, kwalitatieve en duurzame oplossingen voor iedere situatie.

Met onze 10 jaar ervaring in de wereld van gordijnen en raamdecoratie hebben wij de nodige technische ervaring om je verder te begeleiden in jouw volgend interieurproject.

Wanneer je bij het begin staat van een nieuw project kan ik alvast op basis van jouw tekeningen een snelle prijsberekening maken om zo het budget te bepalen van je klant op het gebied van raamdecoratie.

Als je project wat concreter wordt, kan ik in samenspraak met jou of samen met jou de klant bezoeken aan huis met de nodige stalen om zo de stoffen en andere materialen te kiezen voor hun nieuw interieurproject.

De sleutel van ons succes is een persoonlijke aanpak op maat van de klant met advies bij hun thuis of kantoor met de nodige stalen.

Voor zowel nieuwbouw als renovaties bezitten wij de nodige know how om elk project tot een goed einde te brengen.

We werken met een eigen plaatsingsdienst waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het opmeten van de gekozen raamdecoratie alsook de plaatsing van het product(en).

Open communicatie speelt een grote rol bij mezelf, je krijgt steeds feedback over hoe jouw project evolueert op het gebied van raamdecoratie. Je ontvangt snel antwoord wanneer je met bepaalde vragen zit. Want ik snap dat ook jouw tijd kostbaar is.

De klant zal ook steeds de nodige (technische) informatie ontvangen betreft alles wat te maken heeft met raamdecoratie/zonwering.

Interesse in een partnership?

Contacteer me vrijblijvend via het bijgevoegd formulier, zo kunnen we een eventuele samenwerking in de toekomst bespreken.

Tot binnenkort, groetjes Barbara

Ja, ik ben zoek naar een samenwerking:

8 + 3 =

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11