Een opgeruimd huis is de sleutel naar rust in je hoofd

Huiscoach: van een huis naar een thuis

Hulp nodig bij het opruimen en organiseren van je huis?

Heb je geen overzicht meer?

Ik help je graag verder met de organisatie van verschillende ruimtes in je woning.

Want als alles goed georganiseerd is per ruimte, ga je het jezelf (of je poetsvrouw) het veel makkelijker maken bij onderhouden en schoonmaken van de ruimtes.

Resultaat: je krijgt meer tijd om leuke dingen te gaan doen voor jezelf alsook met je gezin.

Laat je begeleiden bij het opruimen & organiseren 

van bepaalde ruimtes

 

Ben je klaar om je ’thuis’ te realiseren?

Voordelen van jouw persoonlijke huiscoach

Weet je niet waar te beginnen met opruimen of krijg je geen overzicht over je administratie? Geen nood, je bent niet de enige die hulp nodig heeft! Wanneer je kiest voor het inschakelen van een persoonlijke opruimgoeroe heb je tal van voordelen.

Zo help ik om afstand te creëren tussen jou en je spullen zodat je algemeen overzicht krijgt. Verder gaan we op zoek naar struikelblokken bij het opruimen en lossen we deze op. Met behulp van een huiscoach krijg je dus meer structuur waardoor je makkelijker en efficiënter opruimt.

Het kan zijn dat je in je eentje sneller stopt omdat je het einde niet ziet. Ik steun en begeleid je door het hele proces en zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft. Twijfel niet langer en ga samen met jouw persoonlijke opruimgoeroe aan de slag!

Opruimcoach: zorg voor structuur in je leven

Een kleerkast opruimen of een kleine ruimte organiseren is soms een hele uitdaging. Als huiscoach of professional organizer help ik je graag bij het opruimen en organiseren van verschillende ruimtes. We gaan samen op zoek naar een eigen plek voor al jouw waardevolle spullen. Daarnaast geef ik advies op maat over hoe je een huis praktisch en gezellig kan inrichten.

Overtuigd van een persoonlijke huiscoach? Contacteer mij dan en bekijk dan zeker onze prijzen.

Opruimtips op maat van elke klant

 

Ontdek onze opruimpakketten

Bij BD home design heb je de keuze tussen verschillende opruimpakketten.

We gaan samen aan de slag met de organisatie van jouw huishouden of administratie. Naast nuttige opruimtips en weetjes voor elk huishouden, help ik je ook graag verder met jouw verhuizing. Als laatste heb je een opruimpakket om samen aan de slag te gaan met het opruimen en organiseren van jouw woning.

Na onze sessie heb je advies op maat waarmee je aan de slag gaat. Zo creëer je een duidelijk overzicht en heb je meer structuur in je dagelijks leven.

Huishouden

Administratie

Verhuizen

Opruimen

Vragen?

Aarzel niet om me te contacteren, ik help je graag met al je vragen i.v.m. opruimen, decoreren en raamdecoratie op maat.