Laten we samen aan de slag gaan

Haal de sleur uit je interieur

Je ziet zoveel leuke en mooie interieurideeën, online, in magazines, op tv, … en je droomt er stiekem van om zelf ook zo een droominterieur te realiseren?

Maar hoe ga je nu over tot actie en breng je je dromen tot leven?  Hoe creëer je die plek waar je je helemaal thuis voelt, energie van krijgt en 100% bij je past?

Wat ik doorheen de jaren veel heb gezien is dat er veel klanten door het grote aanbod van beelden online beginnen twijfelen aan wat wel en wat niet in hun huis zou passen? Ze vinden het supermooi maar weten niet hoe ze die mooie beelden in hun eigen huis krijgen omdat ze bang zijn om verkeerde keuzes te maken.  Je wilt starten met meer uit een bepaalde ruimte te halen maar je weet niet hoe je hieraan moet beginnen?

Je zit in een bepaalde levensfase waardoor je zelf bent veranderd maar ook je behoeftes, verhuizen zie je niet zitten. Een budget voor direct de bulldozer in huis te gebruiken en alles opnieuw op te bouwen is er niet.

Herkenbaar?

Je bent zeker niet alleen.

Uit ervaring weet ik dat je met het juiste advies je al een héél eind ver komt. Door een plan van aanpak op te maken, heb je al een eerste stap gezet.

Ik help je graag doorheen het hele proces om jouw interieur van je dromen te realiseren. Ik geloof héél erg dat een droominterieur voor iedereen mogelijk is.

We halen samen de sleur uit je huis en in de plaats brengen we rust & harmonie, niet alleen in je huis maar ook in je leven.

Overtuigd dat ik je kan helpen? Contacteer mij of boek een gratis online interieuradvies gesprek in via deze link.

Nieuw leven brengen in je interieur?

Zoek je hulp bij het realiseren van je droom interieur?

Ontvang gratis video’s om te starten met jouw interieur make-over

Je ziet zoveel leuke en mooie interieurideeën, online, in magazines, op tv, … en je droomt er stiekem van om zelf ook zo een droominterieur te realiseren?

Ik kan je reeds op weg helpen met enkele video’s met tal van tips om je interieur aan te pakken.

Registreer je hier en ontvang een link naar de gratis video’s.

Ik garandeer je dat je enorm veel zin hebt om aan de slag te gaan.

 

Zit je daarna nog met vragen? Laat me weten wat jouw grootste uitdaging is in je interieur en ontvang persoonlijk een tip via video.

Je kunt jouw uitdaging steeds per mail naar info@bdhomedesign.be sturen.

Ik kijk er al naar uit!

Groetjes Barbara

Contact