fbpx

Project toonzaal te Antwerpen

Ontdek hoe dit project tot stand kwam.

Bij BROS-architects in Antwerpen brengen we de kunst tot leven samen met deze gordijnrealisatie. Met oog voor detail zijn we aan de slag gegaan.

Zo hebben we gewerkt met een goudkleurige houten jaloezie met een lamelbreedte van 50mm. In combinatie met de poster achter de jaloezie kun je spelen met in hoeverre wil je de dame bewonderen.

De houten jaloezie is dan weer afgewerkt langs de zijkanten met vier verschillende stoffen gordijnen. Elk met zijn eigen textuur. Achteraan hebben de roze muur bedekt met een fluweel zachte gordijn in een ander accent roze. Zo creeër je al direct een héél andere sfeer.

Het effect van het plaatsen van deze raamdecoratie op de sfeer en de uitstraling van de ruimte was dan ook prachtig. Het huiselijke was direct aan de orde.

Ben jij ook op zoek naar een transformatie?

Wij staan voor je klaar als getalenteerde ontwerpers en vakmensen om je te helpen bij het realiseren van de woning waarvan je altijd al gedroomds hebt. We begrijpen dat jouw huis een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl moet zijn, en we nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

We geloven dat een transformatie in je woning niet alleen de fysieke omgeving beïnvloedt, maar ook je gemoedstoestand en levenskwaliteit. Wij helpen je bij het creëren van een ruimte waarin je je echt thuis voelt.

Neem vandaag nog contact met ons op om je project te bespreken en te ontdekken hoe we samen een positieve transformatie in je woning kunnen realiseren. Jouw droomhuis in handbereik.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign

0479/72 00 11