fbpx

Laat je interieur stralen met raamdecoratie op maat.

Ontdek hoe op maat gemaakte raamdecoratie jouw persoonlijke stijl omarmt en je thuis transformeert tot een oase van warmte en comfort.

Raamdecoratie op maat in Westerlo

Welkom bij

BD home design

Het selecteren van raamdecoratie gaat verder dan simpelweg kiezen tussen stoffen en kleuren. Het is de laatste stap die jouw huis omtovert tot een thuis van rust, functionaliteit en stijl. Laat me je begeleiden bij het verbeteren van jouw ruimte en het toevoegen van een persoonlijk accent dat het verschil maakt in jouw interieur.

Raamdecoratie op maat in Westerlo

Raamdecoratie op maat met advies aan huis in Westerlo

Bij BD home design begrijpen we dat het kiezen van raamdecoratie een belangrijke beslissing is die je huis kan transformeren. Daarom bieden we persoonlijke huisbezoeken in Westerlo (en omstreken) aan, zodat je in alle rust en gemak de perfecte raamdecoratie kunt kiezen, rechtstreeks vanuit je eigen huis.

Hoe gaan we te werk?

* Met een auto vol stalen kom ik tot bij je thuis in Westerlo (en omstreken) en geef ik je advies op maat.

* Tijdens ons gesprek geef ik je persoonlijk advies op maat.

* Na afloop ontvang je een gedetailleerde offerte die aansluit bij jouw wensen.

* Ik begeleid je stap voor stap totdat je de perfecte raamdecoratie hebt gevonden.

* Met oog voor detail zal jouw gekozen raamdecoratie geplaatst worden door onze eigen plaatsingsdienst.

Wat kun je verwachten?

* Persoonlijke begeleiding bij het kiezen van raamdecoratie voor elke ruimte.

* 1 – 2 uur durende advies aan huis voor verschillende ruimtes.

* Toegang tot een uitgebreide collectie stalen en visueel materiaal.

* Een eerste opmeting van de ramen voor een nauwkeurige offerte.

* Een op maat gemaakte offerte met diverse opties en visueel materiaal.

Wat onze klanten zeggen

"Barbara levert werkelijk een toegevoegde waarde aan het decoreren van je huis en doet de afwerking met oog voor detail en precisie. Top!"

 

Ilse, Bornem

In samenwerking met Arkana Lage-energiewoningbouw

"Zeer goede en vlotte samenwerking. Een luisterend oor, goed onderbouwde en duidelijke communicatie en een goede aanpak. Inspirerend met grondige kennis van zaken, ervaring, voldoende ruimte voor eigen inbreng en perfect advies op maat. Het was een waardevolle zoektocht naar de juiste materialen met een zeer mooi eindresultaat."

 

Kathleen, Breendonk

"Dag na de plaatsing van de gordijnen een familiefeestje: wat waren zij super-enthousiast over de gordijnen!!! Het maakt dat ons nieuwe huis een echt thuis-gevoel gaf. So very, very, happy!!!"

 

Claudia, Olen

Positieve ervaring van start tot finish. Goede begeleiding in de keuze van de materialen en kleuren. Correct opvolging en communicatie. Perfecte plaatsing. BD home design staat voor “ het puntje op de i “

 

Siegfried, Meensel-Kiezegem

“Ons huis is een échte thuis geworden dankzij de vlotte samenwerking met BD home design.”

 

Lise, Langdorp

Dankjewel Barbara, om van ons huis een échte thuis te maken! Professioneel advies, tussen de lijnen door hoor je wat we graag zien en dankzij jou was de keuze heel snel gemaakt. En wat zijn we blij! Aan iedereen kan ik BD Home Design aanraden, net zoals een budget voor gordijnen vrijhouden in je (ver)bouwplannen.

 

Julie, Tildonk

Voordelen van een advies aan huis?

* Deskundig & uitgebreid advies: Ik zie direct welk type raamdecoratie perfect past bij jouw interieur, en denk graag met je mee naar een oplossing voor elk raam.

* Maatwerk oplossingen: Samen help ik je keuzes te maken uit de verschillende mogelijkheden waarbij ik proactief suggesties doe om het perfecte resultaat te bereiken.

* Gemak: Doordat we rechtstreeks tot bij jou komen, bespaar je tijd en moeite.

* Ruime keuze: Ontdek een uitgebreid assortiment aan stalen en visueel materiaal, zodat je de perfecte raamdecoratie kunt kiezen die past bij jouw uniele stijl en voorkeuren.

* Persoonlijke aandacht: Geniet van persoonlijke aandacht en deskundig advies op maat in de vertrouwde omgeving van je eigen huis.

* Nauwkeurige offerte: Door de huisbezoeken kan ik een nauwkeurige offerte op maat samenstellen, inclusief de verschillende opties en visueel materiaal, zodat je een wegoverwogen beslissing kunt nemen.

Het beste van alles? Dit advies is helemaal GRATIS.

Als ervaren interieurstyliste met meer dan 10 jaar expertise in raamdecoratie bied ik persoonlijke begeleiding van A-Z.

Bij ons draait alles om het creëren van een warme en gastvrije ervaring. We streven ernaar om raamdecoratiekeuzes leuk, eenvoudig en persoonlijk te maken, met een huisadvies die het makkelijk maakt om jouw huis om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle thuis.

Barbara

Founder, BD home design

Vraag hier je advies aan huis aan

Verschillende soorten raamdecoratie

Raamdecoratie is essentieel voor zowel de sfeer als de functionaliteit van uw interieur. Van elegante gordijnen en veelzijdige jaloezieën tot praktische rolgordijnen en stijlvolle verticale jaloezieën, elke optie biedt unieke voordelen. Ontdek hier de diverse mogelijkheden en laat u inspireren om de perfecte raamdecoratie voor uw huis te vinden.

Welkom bij onze Blog!

Ontdek inspirerende verhalen, praktische tips en deskundig advies om jouw huis te transformeren. Van interieurdesign tot raamdecoratie, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw huis om te toveren tot een oase van stijl en comfort.

Blijf je graag op de hoogte

Schrijf je in en mis geen nieuwtjes, promo’s, tips en zoveel meer…

We won’t spam

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign.be

0479/72 00 11