fbpx

Reserveer hier je fles No Limits Protect

Informatie betreft Spray No Limits® Protect

Ik weet dat ik telkens bij het plaatsen van raamdecoratie de vraag krijg hoe je je gordijnen het beste kunt onderhouden?

Dat is ‘gene simpele’ wil je lang genoeg van je mooie gordijnen genieten. Wasmachine, droogkuis is niet altijd direct de oplossing voor je gekozen stoffen.

Nu is het zo dat één van de leveranciers waar ik mee werk een spray op de markt brengt, de NoLimits Protect spray. Met deze spray kun je je stof beschermen tegen vuil en vlekken.


Hoe te gebruiken

Spray No Limits® Protect eenvoudig op de stof. De vloeistof dringt diep in de stof en sluit de individuele vezels van binnenuit af voor vuil en vlekken. Na 24 uur drogen is de stof beschermd. Er komt geen laagje op de stof maar het dringt in de vezels, hierdoor blijft vuil zonder te hechten tussen de vezels hangen en kan eenvoudig verwijderd worden. Meestal is alleen keukenpapier genoeg. En anders doet gewoon leidingwater wonderen. Herhaal elke 12 maanden.

Heb je je raamdecoratie nog niet behandeld maar wel een vlekje, gebruik dan eerst No Limits® Clean. Dit is ook nieuw. Met deze spray kun je makkelijk vlekjes verwijderen van je stof.

 

Waar ik helemaal blij van kan worden is dat de spray gemaakt is met mineralen en biobased ingrediënten. Het is dus 100% ECO friendly. Goed hé.

 

Inhoud

Het zijn steeds flessen van 500ml.

Ze kosten 32,95 Eur incl. BTW per fles. (zonder verzendingskosten)

 

Reserveer alvast je fles

Aangezien dit een nieuw aanbod is, heb ik de flessen nog niet binnen. Heb je interesse? Laat het me weten via de onderstaande knop en van zodra ik ze in mijn bezit heb stuur ik je een mailtje met de betalingsinfo en alle info wat betreft de verzending.

Heb je extra vragen? Aarzel niet om me te contacteren.

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign

0479/72 00 11