fbpx

Over mij

Voel je welkom in de wereld van BD home design!

 

Hallo, ik ben Barbara. Naast mijn rol als trotse moeder van drie levendige kinderen en gelukkige echtgenote van Roel, ben ik ook de trotse eigenaar van twee lieve viervoeters, Brunette (onze bruine labrador) en Finn (de beauceron).

Als ik mezelf zou moeten beschrijven, zou ik zeggen dat ik een eigenzinnige, ondernemende vrouw ben die niet bang is om buiten de lijntjes te kleuren. Ja, af en toe een beetje gek, zoals mijn kinderen graag benadrukken – maar hé, wat is het leven zonder wat speelsheid?

Mijn passie voor interieur is diepgeworteld, en dat zie je terug in mijn werk. Geboren en getogen in de wereld van meubels en design, kon ik niet anders dan mijn liefde voor interieur verderzetten in mijn eigen onderneming, BD Home Design.

Als interieurstyliste streef ik ernaar om mensen te helpen bij het creëren van een thuis waar ze zich echt kunnen ontspannen en van het leven kunnen genieten.

Eén van mijn specialiteiten is raamdecoratie. Vaak onderschat, maar ontzettend belangrijk voor de sfeer in huis. Met bijna een decennium ervaring in raamdecoratie weet ik precies waarop te letten. En met een groeiende focus op natuurlijke en gerecyclede materialen, streven we ernaar om niet alleen jouw huis, maar ook onze planeet mooier te maken.

Benieuwd naar hoe je meer natuur in huis kunt halen? Ik ben recent gedoken in de wereld van Biophilic Design – de perfecte samensmelting van natuur, design en welzijn. Door mijn specialisatie als Residential Biophilic Interior Designer kan ik je helpen om je huis om te toveren tot een oase van rust en sereniteit.

Wil je meer informatie over hoe je jouw interieur kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijkheid en levensstijl? Neem dan zeker een kijkje op mijn pagina van Feelunique@home.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen bij het creëren van een thuis waar ze echt van houden.

Heb je zin om samen te werken aan jouw droominterieur? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen via e-mail op info@bdhomedesign.be of bel me op 0479/72 00 11.

Samen kunnen we jouw huis omtoveren tot een plek waar je elke dag van kunt genieten!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw unieke thuis.

Warme groetjes, Barbara

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign

0479/72 00 11