Over mij

aangenaam, ik ben barbara

 

Eerst en vooral ben ik een trotse moeder van 3 opgroeiende kinderen, gelukkig getrouwd met Roel en ook bazin van ons Brunette (bruine labrador) en Mufinn (beauceron).

Als ik het over mezelf mag zeggen ben ik een eigenzinnige, ondernemende vrouw die van aanpakken weet. Af en toe wat zottekes (volgens de kinderen niet af en toe maar meestal… hihi)

Out of the box denken, dat doe ik graag. Ik onderneem niet altijd volgens het klassieke plan.

Ik ben geboren en opgegroeid in een wereld van meubelen en inrichting. Van het ontwerp en productie naar de mooiste realisaties in de mooiste huizen. Daarom kon het niet anders dat ik de passie omtrent interieur verder ging uitbouwen in mijn eigen zaak BD home design.

Als interieurstyliste wil ik écht mensen helpen bij het creeëren van een thuis waar ze tot rust kunnen komen en genieten van het leven.

Zo begeleid en help ik mensen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie zodat ze er jaren plezier van kunnen hebben. De meeste mensen onderschatten wat er allemaal komt bij te kijken bij het kiezen van de juiste zonwering/ raamdecoratie.  Het verhaal, de puzzel moet kloppen. Esthetisch maar ook technisch.

Met mijn bijna 10 jaar ervaring in raamdecoratie ben ik lang nog niet klaar. Aangezien ik hou van de natuur en natuurlijke materialen in het interieur ben ik me gaan verdiepen wat voor invloed dit allemaal heeft op ons.

Sinds kort leg ik ook de nadruk om meer natuurlijke en gerecycleerde materialen te gebruiken in de wereld van de raamdecoratie. We willen toch allemaal ons steentje bijdragen aan het milieu?

Onze natuur wordt steeds belangrijker voor ons als mens. We zouden daarom de natuur meer in huis dienen te halen en dit kan het best met natuurlijke materialen.

Omdat ik hier meer van wou weten ben ik dan ook gaan verdiepen in Biophilic Design. Biophilic Design is de brug tussen natuur – design – en welzijn. Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar welk effect onze leefruimte heeft op ons. Op ons humeur, stressniveau,…

Mijn diploma als Residential Biophilic Interior Designer heb ik behaald door een cursus te volgen bij Habitarmonia. Nuria haar specialisatie is om ons allemaal te inspireren welke fantastische voordelen Biophilic Design ons kan bieden. Zij is zelf ook een ervaren Biophilic Designer gevestigd in Valencia, Spanje.

Wat kun je van mij verwachten?

Als interieurstyliste met specialisatie raamdecoratie, inclusief raamdecoratie van natuurlijke materialen, zie ik direct welk type past in jouw interieur. Wat wel en niet kan. Denk ik met je mee naar een oplossing voor je raam. Help ik je keuzes te maken uit verschillende types raamdecoratie. Doordat ik met verschillende stalen op huisbezoek kom, kun je direct zien of het type raamdecoratie dat je in je gedachte hebt, past in jouw interieur.

Feelunique@home

Wil je graag weten welk interieurstype jij bent? Welke keuzes je het beste kunt maken die bij je passen? Hoe je je huis (interieur) gezonder kunt maken om in te leven? Hierover kun je meer informatie vinden op mijn website van Feelunique@home. Hier ga ik nog wat dieper in op het verhaal van de natuur meer in huis brengen en je woning inrichten op de persoon die jij bent.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken om hun te inspireren bij het maken van hun thuis, hun interieur compleet te maken 🥰

Ik zit nog met zoveel leuke, boeiende ideeën, dus je gaat nog van me horen de komende jaren 😉

Zin om samen te werken?

Aarzel niet om me te contacteren via mail info@bdhomedesign.be of je mag me steeds een belletje geven op het nummer 0479/72 00 11.

Veel liefs, Barbara

#liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Adresgegevens

Kwachtstraat 2

2260 Westerlo

 

Contacteer ons

info@bdhomedesign

0479/72 00 11